Mindre irriterad nu

Resan till Tyskland var jätterolig!! Kunden var inte ett dugg arg och de på mitt jobb har skärp sig så att problemen mest troligt blir lösta i tid. Härligt när saker löser sig :)

När jag var som mest irriterad på mitt jobb började jag läsa jobbannonser och hittade mitt drömjobb. Sista ansökningsdag samma dag som jag läste annonsen. Måste ju säga att jag sökt det och skulle helt klart ta det om jag mot all förmodan skulle få det (hade inte riktigt rätt kvalifikationer för det) även om jag nu trivs relativt bra med mitt jobb igen. Tänk vad en resa till Tyskland kan göra.

I mitten av Maj ska jag på ett möte i Malaga med jobbet.Första kvällen där är det en coctal/gala middag. Jobbigt tycker jag. Har INGET att ha på mig och finklänningar är inte det lättaste att hitta i det här landet för en tjockis som mig. Finns inga finkläder i min storlek. Eller jo, det finns om jag skulle kunna tänka mig att klä mig i värsta tantklänningen, men det vill jag ju inte. Har lite smått panik faktiskt. I england kan jag nog hitta en, även om den säkert kommer kosta multum. Problemet är bara att jag inte är säker på om jag hinner till England innan Malaga. Finns en ledig vecka just nu och hoppas på att ingen kommer på nått som jag måste göra i nått annat land under den tiden. Om det skulle hända har jag VERKLIGEN panik.

Vem kommer på en sån grej förresten? Säkert en man. Det enda han behöver göra är typ byta slips och skjorta och ta på sig samma kostym som han har haft på sig på mötet hela dagen... Jaja, jag håller tummarna att jag kan ta mig till England innan mötet, då är nog problemet ur världen. Annars kan jag väl ta till det bra kvinnoknepet huvudvärk ;)

Arg och irriterad

Jag är så less på mitt jobb!! Så less så att jag funderar på att söka nytt. Inget funkar och folk kommer med dumma bortförklaringar. Till och med min chef hade den sämsta bortförklaringen någonsin för ett tag sedan. Vi ska fixa några grejjer till en kund, och för att fixa dem behövde vi standarder av kunden. Jag VET att de kom fram ganska fort, men att de på mitt jobb inte riktigt var så snabba på att göra dem. Min chefs förklaring till att det tog länge att göra var: Vi fick dem inte förrän förra veckan (när jag vet att de fick dem säkert två veckor innan). Nu senast skyllde de på förseningar i posten.

Det är väldigt frustrerande att sitta hemma och vänta på att de ska göra sitt jobb, för jag har typ inget att göra förrän de gör vad de ska. Visst, folk kan tycka att det är värsta lyxproblemet att sitta hemma utan nått att göra och ändå få betalt, men är jag som får ta skiten från kunden för att andra inte göra vad de ska. Till råga på allt så har jag just fått reda på att det som mitt jobb äntligen skickade in inte var bra nog. Detta för andra gången!! Kunden är VERKLIGEN inte glad. Och gissa vilken kund jag ska sitta på samma flygplan som imorgon i över två timmar?

Jobbigt, frustrerande, irriterande, enerverande, störande, påfrenstande.

RSS 2.0