Eh? Va??

Nu har min månad i Borlänge börjat. Har fixat lägenhet och bil, men vad gör man hela kvällarna i en stad där man inte känner nån? Inget internet har jag på kvällarna heller. Hmm, får väl bli hurtig eller nått och gå ut och gå. Fast om jag känner mig själv rätt kommer jag nog mest att titta på tv.

Fick ett meddelande av en kille jag dejtade i okt/nov förra året. Vi träffades inte så länge och lika bra var väl det. Vi kom fram till att vi inte kände så vidare mycket för varandra men träffades ändå lite då och då bara för att... Han träffade en 15-åring (han var själv 23) och blev tillsammans med henne, men tydligen så hade han blivit tillsammans med henne INNAN han slutade träffa mig. Jag brydde ju mig inte så värst om det, men den andra tjejen var det synd om tyckte jag. Hon fick reda på det genom att läsa hans msn konversationer som han dumt nog hade sparat på datorn!! Hon ringde mig och var ganska upprörd, jag tyckte hon skulle dumpa honom, men hon sa att han lovat att inte göra det igen. Sedan det samtalet har han ringt mig två ggr har jag sett (har lyckligtvis haft telefonen avstängd båda de gångerna) och skickat ett mejl åt mig att han saknar mig. Jag antog att hon därför hade dumpat honom, men i mejlet jag fick igår så visar det sig att de har GIFT sig!! Allvarligt!! Hon är bara 16!! Ska börja gymnasiet i höst. Kan verkligen inte förstå hur man kan gifta sig när man är så ung och dessutom med en kille som varit otrogen mot en!!!

Jaja, är ju deras liv. De får väl göra vad de vill, men jag förstår verkligen inte!!! Hade varit en sak om hon hade varit gravid, men det är hon inte, för har frågat! Nä, måste nog skaffa mig ett eget liv så jag inte behöver fundera så mycket om andras!!


Borta bra men mamma bäst!

Idag ska jag åka hem, alltså hem hem, till mina föräldrar :) Är jätteglad!! Ska bli hur kul som helst att komma hem och träffa hela familjen och alla släktingar och se hur mycket alla bäbisar har vuxit!

Jag är, och har alltid varit, väldigt mammig. Pratar med min mor i telefon flera gånger i veckan och är alltid ganska långa samtal. Ibland kan jag ju iof bli väldigt irriterad på henne om hon ringer för ofta, men vem blir inte irriterad på sin mamma ibland?

När jag flyttade kom hon och pappa ner och hjälpte mig, det var hon som städade hela lägenheten, hon städade så mycket att hon fick låsningar i ryggen och var tvungen att åka till en naprapat för att få det fixat. Då slutade hon städa, men sydde gardiner åt mig istället. Haha, hon känner mig bra min mamma, hon vet att om hon inte hade gjort det hade jag varit utan gardiner i evigheter. För jag är ganska dålig på att fixa saker hemma hos mig, jag vänjer mig för fort vid hur det ser ut och tänker sen inte på att man kan göra det bättre/finare.

När mamma var i min ålder var jag nästan 5 och min syster var 8. Jag skulle inte ens kunna tänka mig själv med två barn jsut nu, inte ens ett! De gjorde ett bra jobb mina föräldrar!!

Kommer tillbaks till civilisationen den 20e Juli, ses då!! 

RSS 2.0