Ursäkta, vad är klockan?

I helgen var jag hemma extra länge. Åkte inte tillbaks till Borlänge förrän imorse. Lite halvjobbigt att kliva upp kl 05.00 för att börja köra, men var värt att få en extra kväll hemma!

Under hela helgen har avgiftsautomaten vid min parkering tjorvat. I lördags vid 10 visade den att klockan var 05.30 och i går kväll vid 23 visade den 17.50. Bra för mig, för då kunde man ringa och felanmäla  och få en kod och dämed parkera gratis. Imorse vid 05.30 när jag skulle åka gick jag av ren nyfikenhet fram till automaten för att se vad den tyckte att klockan var. Hmm, 35.55...

Tre datorer och en (inte så liten) tjej

Sitter på mitt jobb. Är vikarie i Brolänge den här månaden. Är ensam på kontoret (eftersom det bara jobbar en här) och blickar ut över rummet. I det här rummet finns det inte mindre än TRE bärbara datorer och jag har använt dem alla idag...

En som har alla filer som behövs för att sköta jobbet här i Borlänge.
Min jobbdator där jag kollar min mejl men som man knappt kan göra nått annat på eftersom den är spärrad för det mesta.
Och så min nya leksak, en jätteliten (10" skärm, 1 kg) vit sak som är jättefin!! Köpte den igår och fortfarande helt jättekär!

Fast måste säga att det känns lite väl konstigt att när dagen är slut släpa på tre datorer, för ingen får vara kvar här pga stöldrisk.

-----------

Hmm, kanske skulle berätta lite om pojkvännen också. Har träffat honom sedan 1a Juni, men har ingen riktig koll på hur länge vi varit tillsammans egentligen. Träffade honom via internet såklart. Hur träffar man annars folk? ;) Han är snäll och lång och smal. Precis vad jag vill ha, så allt är hur bra som helst just nu. Får man verkligen vara så här lycklig?
 

Länge sedan

Jag loggade in här idag och insåg att det var TRE månader sedan jag skrev nått senast. Det var visst ett tag sedan. Har väl inte hänt så mycket under den tiden... Eller hmm, har lyckats med att få punktering på en motoväg i England och har fått en hastighetskamera att blixtra på mig (men har fortfarande inte fått böter för det). Idag har jag bokat en weekendresa till Dublin i September och fyra dagar efter att jag kommer hem från den åker jag två veckor till Turkiet för att fira min mor som fyller 50. Men det var väl det...

... Ja, just det ja, jag har pojkvän nu också :)

Vill du ha den toastad?

Var på Subway idag (som många andra dagar) och störde mig på en grej där (som alltid). På subway kan man välja att ha mackan kall eller få den värmd (rostad). Pesonalen som jobbar där frågar alltid: Vill du ha den toastad?

Är det bara jag som stör mig på det?

RSS 2.0