Julfirande och dags att flytta igen...

Ja, det var då länge sedan jag bloggade igen. Borde väl lägga ner det här med bloggandet nu, är ju inte som att jag skriver här ofta. Men en uppdatering medan jag funderar på nedläggandet kan jag ju kosta på mig.

Allt fungerar väldigt bra i mitt liv just nu. Har varit hos pojkvännens familj i helgen och firat lilljul. De har det som tradition. Alla pojkarna i familjen (tre st) firar jul hemma hos sina flickvänner, så då träffas de en lördag i december så att de kan fira jul tillsammans. Hela kvällen var väldigt trevlig, fast var lite svårt att få rätt julkänsla när det är så långt kvar till jul och all mat var vegetarisk/vegansk. Men var trevligt ändå.

-----------

I Januari ska jag bli sambo. Måste säga att jag är något nervös för det. Har aldrig bott med en pojke tidigare! Hoppas verkligen jag kan anpassa mig till att leva med ngon annan. Kan vara ganska egen och vilja göra saker på mitt eget sätt. Kan bli smått irriterad om det görs "fel".

Är mest glad i alla fall. Är en jättefin lägenhet, en fyra på 95 kvm som är byggd 2007. Dessutom i ett mycket bättre område och mer centralt än vad jag bor nu. Ser verkligen fram emot det. Ser iof inte fram emot själva flytten (blir tredje gången på två år nu!!), men när det väl är klart så kommer det nog bli jättebra!!

----------

Julen kommer firas hemma hos min familj. Tycker nästan synd om pojkvännen. Tänk, träffa din partners familj du aldrig träffat tidigare och bli kvar där i TVÅ veckor. Är så glad att det inte är jag som måste gå igenom det!

Gissar att jag inte kommer uppdatera här igen innan Jul, så GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla som läser!

RSS 2.0