Ny frisyr

Idag har jag varit till frissan. Var verkligen på tiden. Min utväxt var helt hemsk. Kom hem med en annan frisyr än vad jag hade tänkt. I normala fall toppar jag bara håret, men den här gången var det så slitet så hon som klippte mig fick ta i ganska rejält. Har nån slags snelugg nu (ganska lång, men ändå). Vem vet hur den här frisyren kommer se ut när jag inte har en frisör som fixar den åt mig. Ja, får väl se om några dagar när jag måste tvätta håret!!

Tog ett foto så ni får se. Passade på att ta på mig mina favorit solglasögon (äkta Gucci *skryt*) som min syster har varit så snäll och gett till mig för att hon själv inte använder dem. Väldigt bra att ha en syster som jobbar med glasögon :)


Vad hände med dem?

Har länge funderat på vad som hände med vissa personer i några tv-serier. Inte för att jag tittade på alla avsnitt av de här serierna, men känns ändå som att de "försvann" utan nån bra förklaring.

- I Räkna med bråk (den med Steve Urkle) fanns det två föräldrar och deras TRE barn. I huset bodde även mammans syster och hennes son, och pappans mamma. Innan serien tog slut hade det yngsta barnet (en tjej) försvunnit och även mammans syster, men inte hennes son. Åkte de iväg på semester tillsammans för att aldrig återvända eller?

- I Step by Step (med Bobby från Dallas) träffades en ensamstående pappa med tre barn och en ensamstående mamma med tre barn. De flyttar ihop och får tillslut ett gemensamt barn. Helt plötsligt (eller kanske inte, missade ganska många avsnitt) så var pappans yngsta son borta från serien. Vad hände med honom? Misskötte han sig kanske och var tvungen att börja på militärskola?

- I cityakuten hade Pratt en "bror" som hade blivit förståndshandikappad efter en skottskada i huvudet och hamnade i massa trubbel. Sen är han borta. Vad hände??

Man kan säkert googla allt det här och på nått sätt ta reda på det, men är ju så gamla serier och kanske så självklart om man inte tittar på serierna sporadiskt så det inte står beskrivet nån stans.


Nu bär det snart av till Göteborg för att hälsa på syster min över påsk. När jag kommer hem har jag kanske nått roligt att berätta ;) eller ja, skulle ju egentligen kunna berätta det redan nu, men är roligare (för mig) att vänta lite

Glad påsk till er alla!!


Ont, det gör ont...

Jag har tydligen börjat träna. Var i kista centrum en dag och medan jag väntade på maten stod jag och läste på en lapp om ett gym. Fram kommer en tjej och frågar om jag är intresserad av att börja träna. Njae, var jag väl inte egentligen, men hon erbjöd en gratis prova-på träning till mig och Lo, så varför inte tänkte jag. Man kan väl alltid prova. Var dit i torsdags och är ju lite dålig på att säga nej när folk erbjuder mig saker, så skaffade ett årskort till gymet.

Ok, jag hade tänkt lite innan på att det var dags att ta tag i träningen nu. Man kan inte gå runt och låta bli att träna, då blir man tjock, eller i mitt fall tjockare. Nu är jag nästan lite glad att jag gick med. Är ju inte helt tråkigt att träna har jag insett.

I lördags var jag dit på ett pass. Core. Träning av rygg och mage. Mmm, jo hej, två dagar senare och jag har hur ont som helst, i rygg och mage och på andra ställen också, som ben, armar och nacke. Har aldrig hört talas om nån som fått träningsvärk i nacken av att träna rygg och mage. Men bara som lite info, det går, tro mig!!

Idag var jag där igen, på gymet. Var på ett pass som tränar ända och lår, för tänkte: Där har jag ju inte träningsvärk, varför inte skaffa lite?

Måntro om jag kan hitta nån kroppsdel som jag inte har ont i imorgon när jag vaknar på morgonen?

Hur man installerar en lampa


Satt just och surfade runt lite. Hamnade på tjuvtittat, den här beskrivningen för hur man installerar en lampa är hur bra som helst. Nästan så man tror att den är skriven på ett annat språk eller nått, men det är svenska, eller ja orden är i alla fall svenska.

Dagens tips

Om man har blåsor på tungan kan det vara smart att inte äta (eller dricka) något surt.

Tro mig, jag har testat ;)

Dagens outfit

Adidasbyxor köpta i Hastings 1996
Collagetröja köpt i Paris 1996
Basketskor köpta nån gång när jag gick på gymnasiet (1996 - 1999)
Jacka köpt i USA 1999
Keps köpt i USA 1999

Det var det, eller nej hmm, har ju en t-shirt på mig också. Den är ganska "ny", fick den av en kompis för kanske "bara" fyra år sedan ;)

Nu ska jag gå ut och gå i regnet, därav de gamla kläderna.

RSS 2.0