Vad hände med Juni?!?

Hmm, har just insett att det snart är Juli. Vad hände liksom? Var det inte Maj nyss? Om Juli går lika fort som Juni är det ju snart Augusti och sen höst :(

Fast gissar på att Augusti kommer gå låååångsamt. Ska vara vikarie i Borlänge heeeela månaden och känner inte en själ där. Vad ska man hitta på en hel månad i en stad där man inte känner nån? Är ju inte precis så social av mig att jag hinner lära känna folk där på en månad heller. Speciellt med tanke på att jag kommer jobba helt själv, inte en endaste arbetskamrat i sikte :(

Jaja, kommer väl på nått. Kan väl köra runt och se hur det ser ut i den delen av landet (är ju inte jag som betalar bensinen). På tal om att köra så ringde jag till två olika hyrbilsföretag för att se hur mycket de skulle ta för en bil så länge (typ närmare 40 dagar). Mitt företag har avtal med båda hyrbilsbolagen. Hyrbilsbolag1 säger att det skulle kosta ca 12.000 kr, så förväntade mig ungefär samma pris på hyrbilsbolag2 också, men nej, de svarade 5.300 kr. Hmm, svårt val, vad ska jag välja? ;)

Det var inget...

Glöm det som stog i tidigare inlägg (som jag nu raderat). Det var inget. Som jag tidigare sagt (och säkert kommer säga igen): Killar är inget att ha!!!

Men ändå vill jag ha en!! En som är min. En som får mig känna mig älskad och uppskattad. Inte en som bara träffar mig på hans villkor och sen sticker för att han inte är redo. Jag börjar tro att jag har en stor "utnyttja mig" stämpel stämplad i pannan. Att det är fritt fram för killar att göra vad de vill med mig. Få mig att få upp mina förhoppningar för att sedan rasa längre ner än jag var innan jag träffade dem.

Men är väl mig det är fel på gissar jag. Har väl inte tillräckligt höga krav. All jag vill är ju att slippa känna mig så här fruktansvärt ensam. Att slippa tillbringa så stora delar av mina helger helt ensam i min lägenhet görandes inget. Är för tillfället väldigt glad över att jag reser så mycket, för annars skulle jag ju sitta ensam här hela veckorna också!!

Varför måste det vara så här jobbigt att bli "vuxen"? Alla vänner man har bor antingen på andra orter eller är så upptagna med sina egna liv (pojkvänner, barn, jobb etc.) att jag känner mig ensam kvar, stampandes på samma ställe. Iof har jag nu lägenhet och jobb, men kan säga att det inte gör mycket för självkänslan. Skulle helre vara arbetslös och pank med pojkvän och många vänner, än ha det någolunda välställt och vara så här ensam!!

Va? Står tiden still?

Igår kväll bestämde jag mig för att kliva upp tidigt idag och gå på morgonpromenad. Ställde klockan på 06.10 och bestämde mig för att jag fick snooza en gång. Men efter denna en gång så snoozade jag igen. Fast kunde inte sova, hade dåligt samvete för jag skulle ju faktiskt ut och gå. Så klev upp, satte på mig kläder och gick ut och gick. Då var klockan ca 06.30. Gick i ungefär en halvtimme och duschade sedan. Började bli smått stressad för börjar kl 8 och skulle fortfarande äta frukost och hinna förbi en affär för att köpa lunch. Iof behöver jag inte vara på jobbet exakt 8, men tycker själv det känns dåligt att vara hur sen som helst. Så tittade lite stressat på klockan när jag var på väg ut genom hotellrumsdörren. 06.33!! Va? Hur gick det till??? Har min mobilklocka stannat? (kan de ens göra det?) eller hur snabb var jag egentligen? Eller, har jag kommit på nått sätt att stanna tiden?

Nä, sen kom jag på det. Igår kväll laddade jag jobbmobilen, och ställde därför min privata mobil att ringa. Min privata mobil som fortfarande är inställd på svensk tid och inte engelsk. Så klev egentligen upp 05.20!!! Oh, blir trött bara av att skriva hur tidigt jag tog mig ur sängen imorse!!

Men, det förklarar varför jag inte såg någon annan när jag var ute och gick. Var knappt nån bil som åkte förbi heller. Och såg en "mjölkman" också. Tyckte ju han var ute lite sent och levererade mjölken, men tydligen inte. Jaja, kan känna mig duktig idag i alla fall :)


RSS 2.0