Vad är det som händer?!?

Jag tror allvarligt det är nått fel på mig! Glömmer bort saker hela tiden, konstiga saker. Jag har alltid varit bra på namn, har jag hört det en gång så brukar jag komma ihåg det (förnamnet i alla fall) men på senaste tiden kan jag inte komma ihåg nya människors namn. Dåligt med tanke på mitt jobb där jag träffar nya kunder hela tiden och kan ju som vara bra att komma ihåg deras namn när man ska prata med dem eller träffar dem igen!!

Ännu värre är att jag tydligen börjar glömma bort namn på saker. Stod på labbet en dag (är i england just nu) och tömde ett kärl med färg in i mindre burkar. Skrapade ur den sista färgen med en slickepott och stod och funderade på vad det hette på engelska, enda som hoppade in i min hjärna hela tiden var spatula (=stekspade), så kom fram till att jag skulle kolla upp det på nätet när jag var klar. Men då kom det skrämmande, kunde verkligen inte komma ihåg vad det hette på svenska heller!!! Degskrapa och stekspade turades om att hoppa in i hjärnan och visste att det var fel, men kunde verkligen inte komma på vad det hette!! Blev nästan lite skraj där ett tag, men tillslut kom det till mig: Slickepott hette det ju!! Hur kan man glömma namnet på ett redskap man har använt ofta från det att man var liten?? Alzheimers?

Resa går inte alltid utan problem

När man flyger kan man:

- lyckas tappa bort sitt boardingkort, men lyckligtvis hitta de igen innan planet lyfter.
- få vänta mååånga timmar på en flygplats för att planen är försenade.
- få veta att planet man skulle åka med är inställt och man därför får flyga till annan flygplats och åka buss därifrån.
- lyckas få direktflyg fast man inte bokat det för att planet man egentligen ska åka med är försenat vilket skulle ha resulterat i missat anslutningsflyg.
- komma fram före bagaget för att det inte hann med samma plan som en själv

och slutligen, den bästa:
Få bagaget incheckat under fel namn till fel plats och därmed inte ha nån aning om när eller ens om man får se sin väska igen!!!

(P.S. Allt har så klart inte hänt under samma resa...)


RSS 2.0