Världens bästa julklapp!!

Sitter på Arlanda och bloggar. Måste säga att jag tycker om den här uppfinningen med trådlöst internet och batterier till de bärbara datorerna, ja och de bärbara datorerna så klart :) Tänk när man har tråkigt, bara plocka upp datorn och så kan man surfa!!

Men var ju inte det jag skulle skriva... Jag har ÄNTLIGEN fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet!!! Ska flytta i januari. Kontraktet börjar gälla innan jag kommer tillbaks till stan, så har kvar mitt andrahandskontrakt till slutet av januari. Har alltså en månad på mig att flytta. Måntro om det är en bra eller dålig sak att ha så lång tid på sig???

Jag hade inte ftt den här lägenheten om det inte hade varit så att min kompis gick på visningen åt mig. Kunde inte gå själv, för var i Finland. Så tack Lo!!! Du är världens snällaste!!! Tack vare dig behöver jag inte längre oroa mig för var jag ska bo!!!  

Nu bär det snart av hemåt, julfirande med släkt!! Men jag har redan fått min julklapp, en lägenhet :)


Kul Jul!!

Tänkta bara önska er alla...

GOD JUL

och

GOTT NYTT ÅR!!!

Imorgon på dan åker jag hem till föräldrarna, återvänder närsta år ;) Som vanligt bara modeminternet där och det orkar man inte surfa med!!

Hoppas ni får det bra allihopa!!


Wild and crazy

Idag har jag  haft röd paprika i en kycklinggryta där det egentligen skulle vara gul

OCH

jag har legat i den andra änden av soffan och tittat på tv än vad jag brukar...

Att man kan vara lite wild and crazy ibland ;)

Marko, dejta mig ;)

Läste i tidningen att Marko(lio) i princip har gett upp. Verkar inte finnas en tjej för honom säger han. Mäh, han har ju inte träffat mig ;)

Han sa att han är less på att hänga på stureplan och jag är ju typ så långt från stureplan man kan komma!!! Dessutom är jag halvfinne, kan väl inte bli bättre än så!!

Så, Markolio, du kan ju dejta mig!!

Känner mig god

Idag har jag gjort nått bra. Idag har jag blivit läxhjälpare. Läste om det i tidningen att de behövde hjälp, så gick till biblioteket i området där jag bor idag. De blev ganska glada för extra hjälp, så kändes bra.

Dök upp där vid fyra när man ska vara där, och fick hjälpa två killar med matte. Den ena gick väl på mellanstadiet, den andra på högstadiet. Högstadiekillen hade problem med procent. Procent har aldrig varit min straka sida i matte. Procent är tråkigt och bara blä!! kom ett tal när jag var tvungen att tänka ganska länge, var tvungen att fråga om lite hjälp av en annan som just innan sagt att hon tyckte om procent. Killen tittade på mig och sa: Går inte du på universitetet?

Dagen i bilder

    
     

        (kl 17.50)

Är inte dagen över snart?

Idag är en dag som lika gärna hade kunnat hoppas över. Redan när jag vaknade i morse kände jag att jag bara ville att dagen skulle ta slut. Inte får att det är nått som har hänt, men är väl just det som är problemet. INGET har hänt... Har haft hur tråkigt som helst. Hade planer på att åka till fjärilshuset och ta fina bilder och hade planer att äntligen städa ur mitt förråd, men lata Ida kom fram och skjöt på det!! Sen hade jag planer att gå till en bar i närheten och sitta ner med en bra bok bara för att ha lite folk runt omkring mig, men blev inte av heller.

Istället har jag gjort inget och pratat med ingen. Har nog inte knystat ett ord på hela dagen...

Kan man bli mer ensam och patetisk än såhär? Måste göra nått av mitt liv... Nu!! Är ju knappast nån annas fel än mitt att jag inte hade nått för mig idag... Imorgon ska det bli ändring på det!! Imorgon ska jag göra saker!! Imorgon är det jag som ska göra något roligt!! Imorgon...


RSS 2.0