Det går neråt

Vikten min går stadig neråt, är väldigt lycklig. Har gått ner nästan 17 kg sedan jag började nu :) Är så att jag inte alltid känner igen mig själv. Låren har blivit mycket smalare (borde ha mätt olika ställen innan jag började) och midjan har blivit 16 cm mindre. Ha, snart kanske jag kan handla i vilken affär som helst!

Har flyttat min fallskärmshoppningsbelönning tills jag har nått min målvikt. Är 9 kg kvar till dess, borde gå till sommaren hoppas jag!

Nästa vecka ska jag börja äta mat igen, två måtider om dagen och två måltidsersättningar om dagen. Är llite rädd att jag kommer tillåta mig själv äta för mycket så att jag inte kommer fortsätta gå ner i vikt. Men hoppas att det inte är så.

Är i Norge just nu, måste hitta en klänning till ett bröllop som jag ska på i början av januari. Kanske inte så smart att köpa en klänning i Norge, men har som inget val. När jag kommer hem är jag hemma i fyra dagar, sedan åker jag upp till mina föräldrar (och där finns det inga klänningar) och kommer tillbaks hem två dagar innan bröllopet. Kanske blir en resa till Luleå för mellandagsrea för första gången någonsin!

Utmanad

Har blivit utmanad av Susanne. Tog ganska lång tid innan jag knåpade ihop den här listan. Var ju svårt juh!! Blev mycket som började på is...

Regler:Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svarsom han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svartvå gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1. Vad heter du: Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Idog
3. Flicknamn: Isabella
4. Pojknamn: Isak
5. Yrke:Isdansare
6. Färg: Indigo
7. Klädesplagg: Ishockeytröja
8. Mat: Isterband (blä, inte min favorit)
9. Sak i badrummet: Imma
10. Plats/stad: Istanbul
11. En orsak att vara sen: Isigt väglag
12. Något man skriker: IVÄG!
13. Film: Ice age
14. Något man dricker: Isvatten
15. Band: Il Divo
16. Djur: Isbjörn
17. Gatunamn: Idaborgsvägen
18. Bil: Isuzu
19. Sång: Imse vimse spindel

Utmanar de som känner sig manade :)

RSS 2.0