Tandläkare, disk, tvätt, läxhjälpning

Idag blir en upptagen dag. Klockan är 9.20 och har redan hunnit vara till tandläkaren, ska dessutom tillbaks dit vid 11 idag för att dra ut en visdomstand. Mitt eget val, tandläkaren sa att det egentligen inte behövdes, men jag vill! Jag vill ha bort alla mina innan de ställer till med besvär, men svårt att övertyga tandläkare om det. Den som jag ska dra ut idag var det iof inte så svårt med, för den är ganska spetsig och om jag gapar stort så skaver den i kinden och det är inte så skönt.

Förutom två tandläkarebsök ska jag tvätta vid 13 och gå och vara läxhjälpare mellan 16 och 19. Har dessutom ett berg med disk som måste diskas och ska väl hinna med lite jobb också.


I lägenheten börjar allt se lite bättre ut nu. Soffan är på plats, byrån och garderoben är ihopskruvade och på plats. Har fortfarande några lådor kvar att packa upp. Målet för imorgon är att ha packat upp alla kontorssaker innan den dagen är slut och när det är gjort borde det mesta som ska packas upp vara uppackat. Ska bli så skönt när det är gjort så man slipper gå med "jag borde" i hjärnan hela tiden!

Bilder från lägenheten kommer när jag fått riktigt bredband (just nu knycker jag trådlöst från grannen).

I väntans tider...

Idag har jag varit på IKEA. Idag kommer min soffa!! Ska komma när som helst efter 14.30... Suck vad jobbigt det är att vänta. Vill ha den NU!!!

Flytten har gått bra, är bara all uppackning som återstår (plus lite städning). Måste säga det var skönt med hjälp från mamma och syster. Hade inte klarat det utan dem!! Är ju världssämst på att flytta!!

Har lovat min mamma att jag inte ska flytta om 11 månader igen, för hon tyckte det var lite jobbigt att komma hit och städa. Förstår verkligen inte vd folk här kallar rent!! Mor flyttade på spisen, och skrek. Sedan tillbringade jag säkert en timme med att rengöra golvytan som en spis tar upp. En timme!! Min syster bodde inne på toaletten i två dagar och ändå hann hon inte klart med allt där! Nästa gång jag flyttar ska jag klaga på städningen om jag ser minsta lilla gruskorn på golvet. Det är då ett som är säkert!!

Ohhh, varför kan inte soffan (och byrån och garderoben) komma nu???

Packa...

... suck, hur tråkigt är det inte att packa egentligen? Skulle nog gärna betala nån en hundring eller två för att slippa eländet ;)

Jag fixar och fixar, fler och fler lådor blir packade men verkar som att saker att packa aldrig tar slut. Varför måste man samla på sig så mycket skräp som man sen inte kan slänga?!? Är världsämst på att rensa!! Kanske lika bra att ta med mig allt till nästa lägenhet och rensa sen, en annan gång...

RSS 2.0